SKRYTÝ POTENCIÁL - POŘAD ČT - každý čtvrtek od 7. ledna ve 21:30 na ČT2

03.01.2016 12:32

 

 

O pořadu

Vědecké průzkumy dokazují, že 80 % lidí nevyužívá svoje silné stránky, svět tedy „běží“ jen na 20 % svého potenciálu. Pořad Skrytý potenciál atraktivní formou ukáže, jak svoje silné stránky najít, jak se (nechat) motivovat, a to nejen prostřednictvím praktických návodů.

Pořad Skrytý potenciál atraktivní formou ukáže, jak najít svoje silné stránky, jak se (nechat) motivovat, a to nejen prostřednictvím praktických návodů.

Talk show s příběhem moderuje špičkový manažer Jan Mühlfeit. S pomocí odborníků a známých a úspěšných osobností pomáhá najít skryté možnosti lidem, kteří se do pořadu přihlásili s přáním změnit zásadním způsobem svůj život a pracovat na osobním rozvoji.

Na základě televizní výzvy je pro každý díl pořadu vybrán člověk, který chce změnit svůj život. Každý hrdina dostane k dispozici psychologa a kouče, kteří s ním po dobu několika týdnů budou pracovat a pomohou mu nastartovat novou životní cestu. Moderátor v roli mentora najde pět jeho silných stránek a ukáže jeho skrytý potenciál.

Podrobné informace včetně představení pořadu osobně Janem Mühlfeitem a reportáže z natáčení naleznete ZDE

"Touto cestou děkuji zejména Jarce Timkové, šéfredaktorce magazínu Osobní rozvoj, které zajišťovala scénář a námět. Rovněž děkuji Janu Mühlfeitovi, který bude celou talk show moderovat. Dále pak poradcům, koučům a všem, kteří se na pořadu podíleli. Jarko a Honzo, děkuji za celý národ, že jste tento pořad vytvořili a zrealizovali".

"Věřím, že mnoho lidí díky tomuto pořadu se zastaví, udělá osobní audit, půjde do konfrontace, změní paradigma a vydá se cestou svého srdce za svými možná dlouholetě odkládanými sny a bude přitom maximálně využívat svého potenciálu a silných stránek. Jsem přesvědčena, že tento pořad otevře mnohým lidem a koporacím v česku cestu k vytvoření zcela nové budoucnosti". 

 

                                                         

 

Informace pro veřejnost

 

Připravila jsem proto osobní konzultace a podporu pro ty z vás, kteří budou rozhodnuti, vydat se cestou sebe-poznání, zjistit své talenty, silné stránky a osobní hodnoty, ty rozvíjet. Pro ty, kteří budou rozhodnuti jít ještě dále, stanovit cíle a učinit příslušné kroky k jejich dosažení. Více informací o osobních konzultacích naleznete zde. Navazující konzultace a workshopy naleznete zde. Bližší informace o mne naleznete zde

 

Co Vás čeká?

 sdílení a předávání jedinečných informací a know-how doporučované přímo Janem Mühlfeitem (absolvolala jsem Janův seminář na téma odemykání  lidského potenicálu)

 sdílení a předávání jedinečných informací a know-how doporučované přímo poradci a kouči vystupujících v pořadu (učila jsem se přímo od poradců a koučů, kteří vystupují v pořadu, např. Renaty Angelo (u které jsem např. absolvovala kurz Firewalkingu, seminář Co chceš, to dokážeš ve spolupráci s Jarkou Timkovou) a Marka Dzirasy.

 sdílení a předávání jedinečných informací, návodů, testů a know-how od úspěšných podnikatelů, kteří díky sestavili komplementární týmy a vybudovali úspěšné podniky

 

 

Zpět

Kontakt

Monika Součková

+ 420 723 833 733

O mně

  • Monika Součková Monika Součková

    Chcete zkvalitnit svůj život? Rozvíjet se a růst? Začít psát novou, lepší a krásnější kapitolu svého života? Jste ve správný čas na správném místě. 

    Více o Monice zde

Newsletter/Vše se dozvíte jako první

Chci odebírat zajímavé novinky a články:

Monika Součková © 2016. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode