Žijeme ve světě neomezených potenciálů, jsme tvůrci vlastní reality a můžeme dosáhnout cokoliv

16.04.2017 18:35

                                          Neomezený potenciál

Psal se 24. říjen 2016. Tento den se konala konference Myšlení 1. Ligy v Bratislavě, kam jsme jeli společně s partnery Myšlení 1. Ligy – Liborem Řeháčkem, zástupcem značky Killer a Petrem Mochou, zástupcem značky Clever Mind. Cestou autem začal Libor Řeháček vášnivě vyprávět o Alexanderovi Senchenkovi a Dr. Joe Dispenzovi a jejich práci a poznatcích v oblasti neurověd.

Několik týdnů po konferenci mi Libor nadšeně volal a říkal, že je v kontaktu s Alexanderem Senchenkem a má záměr udělat s ním v Praze seminář. V tu chvíli se mi věci začali skládat a perfektně propojovat  a říkala jsem, že by bylo dobré se spojit se Ctiradem Hemelíkem, pořadatelem festivalu Evolution a probrat to s ním. Viděla jsem zde propojení i v dalších oblastech. A tak mne Libor požádal o telefonní číslo na Ctirada. Za několik dnů se Libor se Ctiradem spojili a už se všechno začalo dávat do pohybu a zhmotňovat.

Z této zkušenosti si opět odnáším následující poznání a zkušenosti:

Pokud spojíte a propojíte ty správné lidi, kteří mají stejný záměr, vizi, nadšení a skvěle se doplňují, pak se rodí génius, respektive geniální potenciál pro tvorbu, zhmotnění a úspěch.

Pokud rozvinete své silné stránky, v mém případě je to schopnost propojovat - connectedness - networkovat, pak se začnou dít doslova zázraky a všechno si hladce plyne.

A tak se 25. března konala přednáška v rámci Festivalu Evolution Alexandra Senchenka – Schopnost tvorby vlastní reality, které se zúčastnilo přes 600 lidí. Když jsem seděla v sále, teprve tam mi došlo, co jsem svým přičiněním způsobila, že díky jedné myšlence a skvělým lidem kolem sebe může 600 lidí vyposlechnout informace, které jim zásadně mohou zlepšit a změnit život.

Připravila jsem pro vás shrnutí s poznatky z přednášky.

Alexander Senchenko – Schopnost tvorby vlastní reality – 25. března – Festival Evolution

 

Alexander Senchenko - řečník, kouč, autor a certifikovaný konzultant pro firemní rozvojové programy slavného neurologa Dr. Joe Dispenza, jednou z hlavním postav filmu Co my jen víme. Ve svých přednáškách kombinuje oblasti kvantové fyziky, neurologie, chemie mozku, biologie a genetiky, aby ukázal, co je opravdu možné. Vyplňuje mezeru mezi vědou a duchovnem. Díky jeho seminářům a přednáškám našli svůj vnitřní potenciál již tisíce lidí v mnoha zemích. Více informací o Alexanderovi najdete zde

Můžete dosáhnout čehokoliv. Můžete si vytvořit jakoukoliv realitu, kterou chcete.

Alexander Senchenko říká: „Když jsem se dnes probudil, tvořil jsem si svůj den vědomě, záměrně. Dělám to každý den. Nečekejte na povolení vlády, rodičů, šéfů ani kohokoliv jiného. Tohle je váš život".

Vy jste spisovatelem příběhu svého života. Píšete si svoji vlastní knihu. Je to vaše malba. Je to vaše píseň. Nenechávejte na ostatních, aby psali ten příběh za vás. Nadešel čas se probudit. A vzít si zpět svoji moc. My v sobě máme obrovskou moc.

Co je naše realita?

Všichni si myslíme, že realita je materiální, hmotná, pevná, měřitelná a předvídatelná. Mysl ovšem není předvídatelná. Mysl je oddělená od hmoty. Co tvoří naše mozky? Tkáně. Tkáně jsou tvořeny buňkami. Buňky jsou tvořeny molekulami. Molekuly jsou tvořeny atomy. A atomy jsou tvořeny subatomickými částicemi.

Příchodem kvantové mechaniky a fyziky se zjistilo, že atom je odlišný. Je to jako oblak. Elektron není jen na jednom specifickém místě, ale je kdekoliv. Všude. Je potenciální vlnou energie,  a současně hmotou (částicí) ve stejnou dobu. E= mc2 Energie = hmota krát rychlost světla na druhou. Z toho plyne, že energie a hmota je stejná věc. Atom je z 99, 99% energií a 0,0001 hmotou. Atom není žádná materiální věc, ale potenciálně vším.

 

Žijeme tedy ve světě neomezených potenciálů. Každý prvek na planetě, každý atom čeká na vaše rozkazy, na vaše objednávky. Čeká na to, aby naplnil vaše touhy.

 

Dr. Einstein řekl, že vše je energie. Jedná se o multidimenzionální vlny. A ty mají své frekvence. Naše emoce, naše zdraví, myšlenky má frekvence. V podstatě jste chodící symfonie frekvencí. Podobné frekvence přitahují energie světelné frekvence. Lidé a jejich myšlenky tudíž fungují jako ladičky. Říká se tomu přitažlivost. Hmota je energie, která snižuje tuto frekvenci. Můžeme vnímat materiálnost 5 smysly. Kdo dodává této energii rozkazy a instrukce? Velikost, tvar – je to člověk.

Dělal se experiment 2šroubovice – a došlo se těmto závěrům:

1) Energie a hmota je to stejné

2) Aby se energie stala hmotou, musí tam být pozorovatel. Aby se z energie stala hmota, musí být u procesu přítomen člověk. Pak nastává hroucení vlnové funkce v kvantové fyzice

3) Vše je formě potenciálu. Tyto potenciály jsou neomezené.

4) Závěr: Je na nás na pozorovatelích, potenciální jaké materiální zkušenosti si uděláme, tj. co si vytvoříme.

 

 

Jak bude hmota stvořena?

Můžeme vytvořit to, co chceme. Proto ale musíme přijít na soubor vibrací a nabídnout je kvantovému poli potenciálů.

 

Myšlenkové formy

Příklad 1: Když venku sněží, lidé si nejprve vytvoří si v mysli představu. Pak vezmou sníh a začnou ze sněhu stavět sněhuláky. Tím dají a vytvoří jasnou podobu. To stejné funguje s kvantovým polem.

Příklad 2: Chcete nový dům. Máte v mysli představu. Kolik pokojů, jakou ložnici, jakou kuchyň, kolik koupelen a jak budou vypadat. Jak si tento obraz vytvoříte, tak se stane toto: současná realita se shoduje s mým vibračním stavemNOVÝ DŮMje moje nová vysněná realitav budoucnosti a udělám toto: Dám dohromady myšlenku a vytvořím pocit, pokud je má vize silná. Pokud je můj pocit silný, pak se začnu posouvat ke své touze.

Klíč je: Potřebujete vytvořit silnou emoci. Jasnou myšlenku.

Když toto dáte dohromady, nejsou tu žádné limity. Stávám se svým novým já. Novým budoucím já, kterým se stanu.

Ve chvíli, kdy se v přítomnosti dokážete stát tou vysněnou vizí, budete ve vibrační shodě s tím, po čem toužíte. Jakmile se vibračně sladíte s tím, co chcete, tak se posunete. Tak už nyní ve své mysli žijete ve svém novém domě. Vším ve své nové kuchyni. Pijete drink ve svém obýváku s přáteli. Alexander Senchenko učí spolu s Dr. Joe Dispenza jak. Jak dlouho tento proces trvá? To záleží na vaší víře a přesvědčení. Na přeprogramování vašeho podvědomí trvá přibližně 30 dní.

Jakmile dosáhnete toho posunu, tak se vibračně dostanete (posunete) do té reality, ve které si přetáhnete ten nový dům. Vaše realita se posune do nové reality.

Tajemství je: Stát se svým novým já.

Když se podíváte na sebe v přítomnosti z pozice svého nového já, které ztělesňuje to co chcete, tu novou zkušenost (ten nový dům). A přesunete svoji vibraci do nového já.

 

 

Jsme MOCNÍ TVŮRCI. NEJSOU ŽÁDNÁ OMEZENÍ. SVÝMI MYŠLENKAMI MOHU TVOŘIT COKOLIV, PROTOŽE JSOU NEOMEZENÉ. 

Vnímání – hraje v procesu důležitou roli

Dva odlišní lidé se dívají na jednu a tutéž věc a vidí ji úplně jinak. Můžete vnímat realitu ve spojení s vašimi vzpomínkami. A váš mozek je dost omezený. Přijímá mnoho informací. A vytváří si filtr. Každý den máme 60 – 70 tisíc myšlenek. Přibližně 90 % myšlenek je z minulosti. Tím klíčem k posunu je otevřením se novým zkušenostem a novému učení.

Vědomá mysl je sídlem naší osobnosti. Podvědomá mysl je programovací zařízení. Ukládá všechny události v prostředí, co se děje od narození. Věda objevila, že jsme sami sebou jen 5 % času. A 95 % času jsme řešením (95 % myšlenek není vašich).

Pamatujte na svou moc tvoření. Máte ji k dispozici kdykoliv 24 hodin denně po celý rok. Buďte přítomni s každou svoji myšlenkou. Buďte ostražití. Pozorujte své myšlenky. Přesuňte se všichni od přežívání k tvoření. Přežívání znamená, že jen reagujeme.

 

Změňte tento svět tím, že změníte sami sebe. Svět je totiž váš.

 

Zajímá vás tato tematika blíže?

Kvantovou fyzikou se zabývám i na svém workshopu Nástěnky vizí bližší info naleznete zde. Rovněž doporučuji sledovat webové stránky POWERS WITHIN.me zde  či FB stránku zde

Mám pro vás BONUS. Ve spolupráci s obchodním portálem a komunitou Business Animals pro vás připravujeme článek s rozhovorem přímo s Alexanderem Senchenkem.

Za realizaci přednášky děkuji řečníkovi Alexandrovi Senchenkovi, Ctiradovi Hemelíkovi – pořadateli a organizátorovi Fetivalu Evolution, Liborovi Řeháčkovi a Helen Zubritské za podporu a zprostředkování. A Pavle Lokajové a týmu Business Animals za zprostředkování rozhovoru a článku pro komunitu obchodníků. 

 

 

Zpět

Kontakt

Monika Součková

+ 420 723 833 733

O mně

  • Monika Součková Monika Součková

    Chcete zkvalitnit svůj život? Rozvíjet se a růst? Začít psát novou, lepší a krásnější kapitolu svého života? Jste ve správný čas na správném místě. 

    Více o Monice zde

Newsletter/Vše se dozvíte jako první

Chci odebírat zajímavé novinky a články:

Monika Součková © 2016. Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode