Máte na víc než si myslíte - obchodní a PR spolupráce

26.11.2018 18:28

Máte na víc než si myslíte, Jan Mühlfeit, Marian Jelínek, Mark Dzirasa

Máte na víc než si myslíte

 

25.11. proběhl seminář Máte na víc než si myslíte s předními spíkry Janem Mühlfeitem, Marianem Jelínkem a Markem Dzirasou, kam přišlo více než 600 účastníků.

Protože vnímám obrovský přesah a přidanou hodnotu hvězdné trojice „3 mušketýrů“ osobního rozvoje, rozhodla jsem se i tentokrát podpořit tento seminář, a to spoluprací na PR článku, ke které mne přizval osobně Mark Dzirasa na veletrhu Evolution. Článek vyšel ve spolupráci s největším on-line obchodním magazínem Business Animals a můžete si ho přečíst zde, rovněž vyšel  na portálu Flowee – k přečtení je zde.

Dále se mi podařilo získat partnera po tento seminář – společnost Kaufland a zobchodovat desítky vstupenek, které zakoupila pro své zaměstnance.

Propojení jednotlivých témat a životních zkušeností, kteří si spíkři připravili, bylo v naší kotlině absolutně unikátní. Během svých vystoupení se každý ze svého úhlu pohledu zaměřil na otázky, které hýbou současnou společností a klade si je každý z nás:

  1. Jak zkrotit své emoce a využít jejich sílu v souladu se svými záměry?
  2. Umíme pracovat se stále rostoucími nároky na každého z nás?
  3. Umíme identifikovat své talenty a efektivně je využít?
  4. Jak vyniknout a přitom se nezbláznit?

Účastníci získali know-how, které využívají špičkoví manažeři a sportovci! Ostatně podívejte se na záznam z generální zkoušky z Evolution Festivalu.

Zpět

Kontakt

Monika Součková

+ 420 723 833 733

O mně

  • Monika Součková Monika Součková

    Chcete zkvalitnit svůj život? Rozvíjet se a růst? Začít psát novou, lepší a krásnější kapitolu svého života? Jste ve správný čas na správném místě. 

    Více o Monice zde

Newsletter/Vše se dozvíte jako první

Chci odebírat zajímavé novinky a články:

Monika Součková © 2016. Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode