OSOBNÍ KOUČ STEVA JOBSE JOHN MATTONE POPRVÉ V PRAZE – BUĎTE U TOHO!

15.02.2019 11:59

Osobní kouč steva jobse, John mattone

Do České republiky poprvé přijede jeden ze tří nejlepších světových koučů John Mattone, absolutní světová špička v oblasti leadershipu a exekutivního rozvoje, aby představil svůj program Intelligent Leadership. Tento event se koná ve Střední a Východní Evropě úplně poprvé. Poznejte jednoho z nejlepších leadership expertů na světě Osobního kouče Steva Jobse (Apple) a Rogera Enrica (PepsiCo). Buďte při tom!

Je mi velkou ctí podílet se na tomto unikátním eventu, jehož účastníci tak budou mít možnost sdílet know-how osobním koučem Steva Jobse a dalších velikánů světového byznysu.

JOHN MATTONE MEET THE WORLD'S TOP EXECUTIVE COACH & LEADERSHIP AUTHORITY

INTELLIGENT LEADERSHIP 

Celodenní tréninkový program

25. dubna Praha
korporátní business partner: Monika Součková
johnmattone.cz

Pro korporace mám připravený exkluzivní zvýhodněný balíček. V případě zájmu mne kontaktujte na monikasouckova@seznam.cz

 

Kdo je John Mattone:

  • John Mattone je celosvětově uznávanou osobností a nesmírně váženým koučem TOP lídrů. Dokáže posílit vnitřní já lídrů a rozvinout jejich talenty, díky čemuž jsou pak schopni významným způsobem zlepšit svůj osobní a pracovní život. Používají k tomu metodu „4A“ (The 4 A's):  Altruism (altruismus), Affiliation (dobré vztahy), Achievement (úspěch), Abundance (hojnost).
  • John Mattone je v top 3 žebříčku byznys koučů podle Globalgurus.org spolu s Tonym Robbinsem a Marshallem Goldsmithem
  • V listopadu 2017 se John stal jedním z osmi finalistů prestižní ceny Thinkers50 Leadership Award, která je udělována největší světové osobnosti v oblasti leadershipu. 
  • Organizace Trust Across America označila Johna Mattoneho za jednoho z předních důvěryhodných lídrů pro rok 2018. 
  • 2015 Top Advanced Leadership Development Programs that Change Lives - V roce 2015 byl program Intelligent Leadership Johna Mattoneho (spolu s programy Tonyho Robbinse a Johna Maxwella) vyhlášen jedním ze tří nejlepších programů kategorie Advanced Leadership Development Programmes, které dokáží změnit život.
  • jeden z devíti certifikovaných Master Corporate Executive Coach lídrů společností jako Pepci Cola, Amazon, Ford, KPMG, Columbia University, Microsoft, Apple a dalších
  • V průběhu své kariéry už John Mattone koučoval více než 200 C-level executives, včetně Steva Jobse a Rogera Enrica (bývalého nejvyššího šéfa PepsiCo). 
  • autorem devíti knih, z nichž tři se již staly bestsellery: Talent Leadership, Intelligent Leadership a Cultural Transformations: Lessons of Leadership & Corporate Reinvention. Další dvě knihy mají vyjít na jaře 2019.

 

Proč se zúčastnit? Co můžete od celodenního tréninkového programu s Johnem Mattonem očekávat?

  • Setkáte se s uznávaným poradcem a koučem, který radí nejvyšším představitelům firem a velkých globálních korporací.
  • Seznámíte se s Johnovými originálními metodami, které využíval při koučování Steva Jobse.
  • Zjistíte, jak vytvořit a udržovat inspirativní firemní prostředí kultivující lídry i talenty. Naučíte se tyto znalosti využít k dosažení vynikajících obchodních výsledků.
  • Nenechte si ujít TOP událost roku v oblasti Leadership Development.
  • Závěry z velmi hluboké konverzace s Johnem Mattone k tématům Intelligent Leadershipu a k tématům, které během této konverzace vyvstanou.
  • Vlastní nové perspektivy a nové náměty na svůj další firemní a osobnostní rozvoj i přes to, že již bylo dosaženo stability a všeho, co si kdy účastníci přáli.
  • Tento program se ve Střední a Východní Evropě koná úplně poprvé. Buďte při tom!

 

V roce 2015 byl program Intelligent Leadership Johna Mattoneho vyhlášen jedním ze tří nejlepších programů kategorie Advanced Leadership Development Programs, které dokáží změnit život (spolu s programem Creating Lasting Change Tonyho Robbinse a programem 5 Levels of Leadership Johna Maxwella).

 

CELODENNÍ TRÉNINKOVÝ PROGRAM

Tento špičkový program je založen na bestseleru Johna Mattoneho Intelligent Leadership, který vyšel v březnu 2013.

John vás jako absolutní špička v oblasti Intelligent Leadership seznámí s principy, díky nimž je celosvětově vyhledávaným poradcem TOP lídrů. Těm John zásadním způsobem pomáhá překonávat jejich vlastní sebeomezující myšlenky a návyky a vede je k lepším výkonům. 

John vám nabídne metody, díky nimž odemknete a rozvinete potenciál vás samotných, vašich týmů i vašich organizací, a díky kterým vytvoříte inspirativní pracovní prostředí přinášející vynikající firemní výsledky.

John Mattone má za sebou bohatou profesní historii. Pracoval, prováděl výzkum a koučoval nejvýznamnější reprezentanty největších amerických a světových firem. Firem, které úspěšně a pozitivně mění svět. John na základě svých zkušeností tvrdí, že k úspěšnému uskutečnění transformace je třeba šesti kritických kroků.

Ve své dynamické prezentaci John Mattone detailně vysvětluje, co znamená termín „vulnerability decision“, a jakých dalších kritických kroků je třeba, aby mohlo dojít k efektivní transformaci vaší organizace. John říká, že se změnami je ale potřeba začít odshora, od nejvyššího vedení, které musí být ochotno se stát „vulnerable“, tedy „zranitelným“ jak z hlediska individuálního, tak kolektivního.

Základním nástrojem Johna Mattoneho pro práci s lídry a budoucími lídry je jeho speciální osobní „Leadership Maturity Model“. S jeho pomocí se lídři seznámí s prediktivními komponenty, jež odemknou a rozvinou jejich plný potenciál a podpoří trvalou výkonnost firmy.

KLÍČOVÉ PRVKY JOHNOVY PREZENTACE

  • Think Different; Think Big aneb Myslete jinak a stanovujte si vysoké cíle
  •  „Vulnerability Decision” a síla takového rozhodování
  • Jak se zaměřit na „dary“ a postarat se o „mezery“
  • Odvaha sloužit jako „iniciátor“ při učení a inovacích
  • Jak je důležité míti „Privilege Mindset“
  • Bdělost a ostražitost
  • Schopnost korekce a učení se za pochodu
  • Vaše „Inner-Core“ řídí vaše „Outer-Core"
  • Váš charakter určuje váš osud
  • To, jaký odkaz jako lídr zanecháte, určují „4A“: Altruism (altruismus), Affiliation (dobré vztahy), Achievement (úspěch), Abundance (hojnost) 
  • Není důležité, jakým lídrem se chcete stát; důležité je, jakým lídrem se stát musíte
  • Co jsem se naučil při koučování Steva Jobse aneb Ponaučení
  • Můžete a musíte přesvědčivě vytvářet svou budoucnost – pro ostatní, pro svou rodinu a pro sebe sama

PŘIDANÁ HODNOTA PRO ÚČASTNÍKY

Účastníci mohou absolvovat patentovaný assessment Johna Mattoneho, který se nazývá Mattone Leadership Enneagram Inventory (MLEI). Tento assessment John používá při koučování lídrů v obchodní sféře i v orgánech státní správy po celém světě. Steve Jobs absolvoval assessment MLEI v roce 2010 a následně se pak John Mattone stal jeho koučem. Assessment MLEI už absolvovalo více než 10 000 globálních lídrů. 

 Event je vhodný zejména pro CEO, podnikatele, majitele, střední a vrcholové vedení firem.

KLIENTI JOHNA MATTONEHO

Microsoft, Apple, IBM, ORACLE, AT&T, COCA-COLA, KPMG, FedEX, Amazon.com, PEARSON, BANK of Amerika, AMERICAN EXPRESS, CITIGROUP, Ford a další

FIRMY, KTERÉ SE JIŽ PŘIHLÁSILY

Partners, PWC, Google, E.ON a další

 

Osobní pozvánka na pražský event:

Zpět


Pro korporace mám připravený zvýhodněný balíček včetně příležitosti partnershipu. Jelikož si vážím  naší spolupráce, mohu Vám po domluvě s organizátory nabídnout exkluzivní balíček vstupenek 4+1 za zvýhodněnou cenu 100 000 Kč bez DPH. Vstupenky je možné objednat i jednotlivě za cenu 25 000 Kč/977 Eur bez DPH. 

V ceně vstupenky je: Celodenní tréninkový program, Leadership Enneagram Inventory (MLEI) assessment, Občerstvení v průběhu celého dne, Simultálnní tlumočení do češtiny 

V případě zájmu mne kontaktujte na monikasouckova@seznam.cz či tel. 723 833 733

O Monice

Jsem konzultantkou obchodu a marketingu v ICT, kde se primárně zaměřuji na telefonní akvizice softwaru v segmentu B2B a podpůrné marketingové aktivity. Pomáhám firmám s bezpapírovým HR a automatizací HR procesů. Dále podporuji obchodními a marketingovými aktivitami oblast osobního rozvoje, kde zároveň působím jako privátní konzultantka. Loňský rok jsem několik měsíců osobně spolupracovala na knižním Bestselleru Odemykání dětského potenciálu autorů Jana Mühlfeita (Ret. Chairman Microsoft Europe) a Katky Novotné, a to v roli redakční spolupracovnice. Osobně spolupracuji na PR aktivitách Jana Mühlfeita  (Ret. Chairman Microsoft Europe), autora Bestselleru Pozitivní leader.

Osobně jsem podpořila a spolupracovala na těchto eventech:

  • Defining Limitless Leadership (160 účastníků), Jedenkrát (470  účastníků)(2018) – Deepak Chopra
  • Celodenní seminář Bruce Liptona (600 účastníků, 2018) - Bruce Lipton
  • Máte na víc než si myslíte (500 účastníků, 2018) – Jan Mühlfeit, Mark Dzirasa, Marian Jelínek
  • Evolution Festival - Schopnost tvorby vlastní reality (přes 500 účastníků, hlavní stage, 2017) – Alexander Senchenko, certifikovaný trenér Dr. Joe Dispenza
  • Total Business Mastery (600 účastníků, 2017) - Brian Tracy
  • Myšlení 1. ligy – Bratislava (400 účastníků, 2016) - Jan Mühlfeit, Adéla Banášová, Marian Jelínek
  • Myšlení 1. ligy – Praha (350 účastníků, 2016) - Jan Mühlfeit, Marie Diamond, Marian Jelínek                                                

 

Získejte know how světových špiček, transformujte a posuňte váš firemní byznys na vyšší úroveň!

 

Někdy jedna malá drobná změna v tom, co člověk a firma dělá, může všechno změnit!! Brian Tracy

 

Kontakt

Monika Součková

+ 420 723 833 733

O mně

  • Monika Součková Monika Součková

    Chcete zkvalitnit svůj život? Rozvíjet se a růst? Začít psát novou, lepší a krásnější kapitolu svého života? Jste ve správný čas na správném místě. 

    Více o Monice zde

Newsletter/Vše se dozvíte jako první

Chci odebírat zajímavé novinky a články:

Monika Součková © 2016. Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode